Konferanse 2018

DOKIVER 2018 kulturminnekonferanse_beskåretVelkommen til Kraftmuseet – Norsk Vasskraft- og Industristadmuseum i Tyssedal
19. og 20. september 2018

Synes du teknisk-industrielle kulturminner er spennende og er du interessert i dokumentasjon av kulturminner og kulturhistorie? Da er DOKIVER 2018 – Hvorfor kulturminnedokumentasjon? konferansen for deg.

Omgitt av vakker natur og perler fra tidlig vannkraftutbygging vil vi diskuterer hvilken samfunnsnytte dokumentasjon av tekniske og industrielle kulturminner har og se på hvordan museene bruker denne ressursen. Assisterende riksantikvar Marit Huuse og forfatter Frode Grytten er to av våre innledere.

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE), Kraftmuseet og Hordaland fylkeskommune samarbeider om å løfte viktigheten og synligheten av tekniske og industrielle kulturminner. Gjennom konferansen får du både faglig teoretisk påfyll og demonstrasjon av ulike dokumentasjonsmetoder. Hvis du er nysgjerrig på hvordan du kan formidle og dokumentere kulturminner ved bruk av digitale hjelpemidler og åpne data så ta turen til Tyssedal.

Se program for konferanse, frokostseminar og ekskursjoner. Meld deg på her.

DJI_0120-Pano
Foto: Dag Endre Opedal/Kraftmuseet
Reklame